Na podporu konkurenční zdatnosti výrobních podniků v ČR - Komárek, Josef
Nízka konkurencieschopnosť cien českých výrobkov. Podpora konkurenčnej schopnosti výrobných podnikov. Premyslené vytváranie ponuky konkurencieschopných výrobkov: Výrobná koncepcia. Konštrukcia výrobkov. Dielenské výrobné dispodzície. Produktivita práce. Skupinová organizácia práce. Prestavba mzdového systému. Znižovanie výrobných a logistických nákladov. Zvyšovanie pružnosti výroby. Kroky, ktoré vedú k dosiahnutiu konkurencieschopnosti výroby a výrobkov.