Bratislavská tržnica - Zverková, Daniela
Z obsahu dvojstrany: Tržnicu v Bratislave postavili pôvodní majitelia za rok, noví ju rekonštruujú už deväť rokov. Na budove tržnice sa prejavila eklektická architektúra. V Starej tržnici sa bude platiť nájomné do 10-tisíc korún za štvorcový meter ročne. Nájomca doteraz Starú tržnicu nezrekonštruoval, a tak mesto berie iniciatívu do vlastných rúk. Hydrostav pracoval na záchrane objektu na vlastné náklady.