Zásielkový obchod sa rozvíja vďaka časovej zaneprázdnenosti a veľkej zamestnanosti žien - Molnárová, J.
Stručná história zásielkového obchodu. Základy marketingovej stratégie zásielkového obchodu. Najznámejšia zásielková firma v SR - s.r.o. Quelle Slovensko. Reklamné katalógy zásielkových firiem. Význam serióznosti zásielkových firiem. Slovenské združenie zásielkového obchodu (SZZO) a jeho ciele.