Etiketa v obchodnom rokovaní so zahraničnými partnermi na úrovni firiem - Tóth, Ľudovít
Miesto a význam etikety v obchodnom styku firiem so zahraničnými partnermi. Základné zásady etikety pri obchodnom rokovaní s partnermi zo zahraničia. Obchodné rokovanie v komerčnej praxi možno považovať za najvýznamnejšiu fázu komerčnej činnosti. Odlišnosti pravidiel a zvyklostí spoločenskej etikety vo svete.