Zahranično-obchodná politika SR - Burda, Štefan
Zahraničný obchod Slovenskej republiky a jeho makroekonomické väzby. Vývojové tendencie zahraničného obchodu SR. Exportná politika. Ochrana výrobkov a spotrebiteľa. Legislatíva.