Zákon o fonde na podporu zahraničného obchodu
Zákon NR SR č.379/1996 Z.z. o fonde na podporu zahraničného obchodu. Činnosť organizácie. Zdroje fondu a použitie zdrojov. Hospodárenie fondu. Sankcie. Dôvodová správa.