Štátna podpora exportu? - Múdra, H.
Kľúčová úloha vývozu v systéme ekonomických aktivít národného hospodárstva. Konkurenčné prostredie medzinárodného obchodu. Zvýhodnené úvery poskytované štátom na podporu vývozu. Medzinárodná únia úverových a investičných poisťovateľov. Spoločnosť pre poistenie exportných úverov, a.s. (SPE, a.s.), založená na Slovensku v r. 1993. Medzinárodné skúsenosti z tejto oblasti. Legislatívne úpravy poisťovania a financovania vývozu so štátnou účasťou v SR.