Vývoj světových akciových trhů, rozhodujících úrokových sazeb a kurzů světových měn v roce 1996 - Karpová, Eva
Oživenie svetových akciových trhov v 1. polroku 1996. Nárast indexov na jednotlivých svetových burzách o 10-27 percent. Pokles kľúčových úrokových sadzieb. Relatívne upevňovanie a stabilizácia kurzu USD.