Európska únia a Slovensko - problémy, dokumenty, otázky - Melišová, Mária
Recenzia na publikáciu Európska únia a Slovensko - problémy, dokumenty, otázky od D. Šíbla. Publikácia má 21 kapitol. Hlavný dôraz sa kladie na súčasnosť a významné dokumenty. Kapitoly 1 - 5 obsahujú pohľad do minulosti - Marshalov plán, OECD, Rada Európy, Schumanova deklarácia, EÚ a ľudské práva. Vzťah EÚ a EZVO. Predpoklady vstupu do EÚ. CEFTA. Slovensko a EÚ.