Zo seminára Severské krajiny a nová Európa Trenčianske Teplice 10.-11. 9. 1996 - Valigurská, S.
Zámerom seminára, ktorý sa konal v Trenčianskych Tepliciach v sept. 1996 bolo sprostredkovať poznatky severských krajín predstaviteľmi Severskej rady ministrov zástupcom Višegrádskej štvorky. Význam informácií severských skúseností na ceste integrácie do EÚ. Obsah vystúpení jednotlivých delegátov.