Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 4 - Rajčák, Milan
Bratislavský kraj - doprava a spoje, životné prostredie. Trnavský kraj - geografická charakteristika, sociálno-ekonomická charakteristika, hospodárska základňa, nerastné bohatstvo, poľnohospodárstvo, nevýrobná sféra, cestovný ruch. Výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja.