Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 6 - Rajčák, Milan
Nitriansky kraj - okres Šaľa, Topoľčany, Zlaté Moravce - stručná charakteristika. Poľnohospodárstvo, nevýrobná sféra, výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja. Trenčiansky kraj - sociálno-ekonomická charakteristika kraja. Priemysel - najvýznamnejšie priemyselné podniky v okrese Trenčín.