Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 7 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Trenčiansky kraj - poľnohospodárstvo, stavebníctvo, stavebné podniky, nevýrobná sféra. Výhody a nevýhody rozvojového potenciálu kraja.