Základné sociálno-ekonomické charakteristiky nových krajov a okresov Slovenska. 8 - Rajčák, Milan
Porovnanie základných charakteristík okresov a krajov Slovenska. Bansko-bystrický kraj - fyzickogeografická charakteristika územia. Vodstvo, nerastné bohatstvo. Sociálno-ekonomická charakteristika územia. Národnosti, vzdelanie, vek, nezamestnanosť. Priemysel okresu Banská Bystrica.