Sociálna starostlivosť o starých ľudí - Reiselová, E.
Z obsahu: Samostarostlivosť a rozmanitosť sociálnych služieb - cesta k dôstojnému životu zdravotne postihnutých a starých ľudí. Aktivačné geriatrické centrum v Bratislave financuje štát i ďalší sponzori.