K vybraným principům mezinárodní komparace sociálních dávek - Průša, Ladislav
Medzinárodné porovnanie sociálnych dávok. Korekcia údajov o výdavky na deti. Systémy prídavkov na deti a obmedzenia. Diferenciácia prídavkov na deti v jednotlivých štátoch. Vyplácanie valorizovaných prídavkov. Fakty, ktoré majú vplyv na výšku prídavkov.