Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou - Roháč, J.
Povinnosti zamestnávateľa, ktoré vyplývajú z legislatívnych predpisov, pri zamestnávaní osôb so zníženou pracovnou schopnosťou (ZPS).