Kanadský pojistný trh a moderní aktuárské postupy - Mazurová, L.
Pre dozor nad federálne pôsobiacimi inštitúciami bol v Kanade v roku 1987 zriadený samostatný úrad - Office of the Superintendent of Financial Institutions (OSFI). Organizačná štruktúra OSFI. Pôsobnosť dozorného úradu v oblasti poisťovníctva. Spolupráca dozorného úradu s profesnou organizáciou kanadských aktuárov. Povinnosti aktuárov. Moderné aktuárske metódy používané v kanadskej praxi.