Pojistný trh a Slovenská asociace pojišťoven - Rančík, Vladimír
Vybrané pasáže z prednášky Ing. V.Rančíka generálneho tajomníka Slovenskej asociácie poisťovní (SAP), prednesenej na seminári pri príležitosti veľtrhu FINEX '96. Prednáška sa týka niektorých oblastí slovenského poistného trhu. Pôsobenie poisťovacích spoločností na Slovensku. Prijaté poistné v roku 1995, porovnanie s rokom 1994. Produkty členských poisťovní. Obchodná produkcia poisťovní. Smerovanie činnosti SAP.