Výzkum v pojišťovnictví - úspěch a budoucnost - Mesršmíd, Jaroslav
Uskutočňovanie výskumu trhu špecializovaných inštitúcií či konkrétnych poisťovní. Prístup k výskumu trhu v poisťovni Winterthur (Španielsko). Výskumná činnosť v rámci LIMRA (Life Insurance Marketing and Research Association). Výskum v poisťovníctve - management, solventnosť, ziskovosť. Formulácia princípov, ktoré sa uplatňujú v procese ratingu.