Zdravotníctvo - Reiselová, E.
Z obsahu: Zdravotnícke zariadenia by sa mali v budúcnosti financovať najmä zo zdrojov zdravotných poisťovní. Do privatizácie ide vyše osem percent hodnoty zdravotníckych zariadení. Zdravotnícka štatistika SR.