Šetrením výdavkov na lieky môžu lekári zvýšiť svoje príjmy - Velecký, M.
Z obsahu: Poisťovne sú v strate a pristúpia k regulácii výdavkov na zdravotnú starostlivosť. Zmeny cien liečiv. Pomoc mentálne postihnutým.