Sú certifikačné značky pre všetkých záväzné?
Vyhláška Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR č. 246/1995 Z.z. o certifikácii výrobkov (účinnosť od 1.12.1995) zmenila proces certifikácie výrobkov a certifikačné značky používané pri výkonoch štátneho skúšobníctva podľa zákona č. 30/1968 Zb. o štátnom skúšobníctve v znení neskorších predpisov. Znenie vyhlášky. Zoznam autorizovaných štátnych skúšobní v SR.