Kogenerácia - jeden z najefektívnejších spôsobov využitia fosílnych palív - Rabayová, Z.
Z obsahu dvojstrany: Paroplynový cyklus sa využije aj na vykurovanie novej budovy Slovenského plynárenského priemyslu. Výhodnosť jadrového programu nepreukázaná. Ceny energie sú hlavnou brzdou rozvoja kogenerácie. Bratislavský paroplyn najväčší v SR. Prvým na Slovensku bol paroplynový cyklus v Biotike Slovenská Ľupča.