Racionálne využívanie elektrickej energie - Dohňanský, Ján
Spotreba elektrickej energie v roku 1995 na Slovensku. Nová podnikateľská aktivita Slovenských elektrární, a.s. zameraná na úspory elektrickej energie. Metóda, ktorá dostala v Kanade a USA názov Demand Side Management (DSM) znamená riadenie spotreby elektrickej energie. Projekt DSM na Slovensku. Program Osvetľovacie sústavy v obciach a mestách. Štruktúra nákladov na prevádzku osvetľovacích sústav. Racionalizačné opatrenia na znižovanie prevádzkových nákladov na osvetľovacie sústavy.