Slovenský strojársky priemysel potrebuje reštrukturalizačné investície - Grančič, P.
Nevyhnutnosť reštrukturalizácie mnohých veľkých strojárskych podnikov na Slovensku. Nedostatok domácich investícií, potreba podpory vstupu zahraničného kapitálu.