Inovační strategie podniku - Pitra, J.
Voľba vhodnej inovačnej stratégie firmy prostredníctvom účinnejšieho spôsobu zhodnocovaním tvorivých nápadov. Vývoj nových produktov a inovácie sú aspektami podnikateľskej stratégie. Otázky investovania do trhov produktov a technológií. Voľba inovačnej stratégie. Konkretizácia zámerov na inovácie jednotlivých produktov.