Tvorba podnikové strategie. 1 Pojetí a postup - Smrčka, J.
Rôzne názory na poňatie, obsah a metódy spracovania podnikovej stratégie. Chápanie stratégie ako výsledok strategických riadiacich činností, ktorých ťažisko je v rozhodovacích aktivitách. Zoskupenie aktivít do kategórií. Základné kategórie spracovania stratégie sú rozvedené v tabuľke. Využitie tabuľky v riadiacej praxi.