Finančný controlling podniku. 2 - Belan, B.
Controlling likvidity podniku. Zaisťovanie dennej likvidity. Finančná dispozícia. Controlling krátkodobých prebytkov a schodkov likvidity. Controlling krátkodobých prebytkov likvidity. Controlling krátkodobých finančných zdrojov.