Koučování z pohledu kouče. 1 - Seifert, J.
Koučovanie ako poradenstvo, kde sa poradca v roli kouča venuje niekoľkým ľuďom pri ich práci a rieši s nimi ich problémy. Angažovanosť a záujem najvyššieho vedenia firmy v procese koučovania. Vytváranie informačného a fyzického prostredia pre koučovanie. Prístup ku koučovaniu v poradenskej a školiacej firme Jaseka, s.r.o. Praha. Výcvikové programy koučovania management coaching.