Koučování z pohledu kouče. 2 - Seifert, J.
Konkrétne poznatky z procesu koučovania z pohľadu kouča i z pohľadu koučovaných majstrov. Koučovanie v podnikovej praxi. Hodnotenie koučovaných. Hodnotenie kouča. Prínosy a riziká koučovania.