Průnik žen do top managementu
Počet a podiel žien v top manažmente veľkých amerických korporácií. Prienik žien do vysokých vedúcich pozícií je aktuálny len v posledných rokoch, takže výsledky nie sú ešte známe. Pohľad na štruktúru vedúcich pracovníkov ich vek a pohlavie. Postup v kariére mužov a žien. Porovnanie platov manažérov mužov a žien.