Transformace vyžaduje projektové řízení jakosti Zkušenosti z Královopolské, a.s. holding - Vaněk, J.
Hodnotenie výsledkov transformácie Královopolská, a.s Brno na akciovú spoločnosť holdingového typu. Realizácia opatrení v majetkovej reštrukturalizácii v oblasti finančnej, organizačnej a správnej. Zmeny organizácie riadenia akosti. Vznik útvarov Strategický manažment akosti (SQM), samostatné útvary riadenia akosti v dcérskych spoločnostiach. Modely organizácie riadenia akosti v a.s Královopolská. Zabezpečenie akosti v holdingu. Zmeny v organizácii využitím reengineeringu. Projekty akosti.