Traja mušketieri v kancelárskych balíkoch - Settele, C.
Programy určené na využívanie v administratíve. Funkcie programov Microsoft Office 97, Corel Suite 7 a Lotus SmartSuite 97. Nový programový balík firmy Novell pre malé a stredné podniky, ktoré sa chcú pripojiť na sieť IntranetWare for Small Business.