Metodický pokyn
Metodický pokyn na uzavieranie účtovných kníh a zostavenie účtovnej závierky podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva od roku 1995, č. 65/518/1995. Postup pred uzavieraním účtovných kníh. Záverečné účtovanie bežného roka. Uzavieranie účtovných kníh. Zisťovanie hospodárskeho výsledku a jeho štruktúry. Metodický pokyn.