Úplné znenie opatrenia č.65/277/1993
Úplné znenie opatrenia, ktorým sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov, v znení opatrenia č.65/506/1994. Podľa tohto opatrenia postupujú účtovné jednotky pri zostavovaní účtovnej závierky od roku 1994. Základné pravidlá a požiadavky na obsah a predkladanie prílohy (príl. č.1). Obsah prílohy v plnom rozsahu (príl. č.2). Obsah prílohy v skrátenom rozsahu (príl. č.3). Prehľad o peňažných tokoch (cash flow) (príl. č.4).