Úplné znenie opatrenia Federálneho ministerstva financií č.V/1-31 388/1992
Úplné znenie opatrenia FMF č.V/1-31 388/1992, ktorým sa ustanovuje usporiadanie položiek súvahy a výkazu ziskov a strát a ich obsahové vymedzenie pre podnikateľov v znení opatrenia č.65/502/1994 a oznámenia č.65/2/1996. Základné pravidlá pre zostavenie, predkladanie súvahy a výkazu ziskov a strát a pre stanovenie obsahu zverejňovaných údajov súvahy a výkazu ziskov strát. Vzory súvahy výkazu ziskov a strát a vysvetlivky k ich vyplňovaniu.