Účtovná závierka podnikateľov za rok 1996 - Šlosárová, Anna
Príklad zostavenia účtovnej závierky podnikateľov za rok 1996. Prípady účtovné. Postup výpočtu dane z príjmov právnických osôb splatnej v bežnom účtovnom období. Súvaha v plnom rozsahu. Aktíva. Pasíva. Výkaz ziskov a strát v plnom rozsahu.