Majitelia eseročiek na slovíčko! - Šnircová, Jana, 1971-
Niekoľko úvah o forme organizácie podnikania, ktorou je spoločnosť s ručením obmedzeným. Založenie podniku. Počiatočná súvaha fiktívnej spoločnosti, ktorá uvádza jednu z možných alternatív majetkovej štruktúry hodnotovo zodpovedajúcej minimálnemu základnému imaniu. Zastúpenosť právnej formy s.r.o. v slovenskej ekonomike. Mediány (Me) vybraných položiek majetkovej a kapitálovej štruktúry. Mediány, dolné a horné kvartily finančných pomerových ukazovateľov. Medián predstavuje hodnotu ukazovateľa typického reprezentanta príslušnej organizačno-právnej formy podnikania v SR.