Hirocem, a.s. Rohožník Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Predmet činnosti spoločnosti Hirocem, a.s. Rohožník. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.