Zistenie finančnej situácie firmy Modelová a.s. - Štangová, Nora
Úlohou finančného riadenia firmy je poskytovať prehľad o finančnej situácii a finančných súvislostiach hospodárenia firmy. Finančná štruktúra modelovej firmy. Vybrané finančné ukazovatele. Ukazovatele stability. Ukazovatele likvidity. Ukazovatele rentability. Štruktúra obežného majetku.