Kampaň šitá na mieru
Nová reklamná kampaň Pepsi-Coly na nealkoholický nápoj Dr Pepper. Cieľová skupina zákazníkov. Recepcia, ktorú Pepsi-Cola usporiadala pre obchodníkov spojená s podporou predaja nápoja.