Marketing finančních služeb
Inzercie finančných spoločností v reklame. Investície finančných inštitúcií do reklamy. Nákup inzercie v r. 1995, 1996. Hodnotenie bankových domov v r. 1995 - 1996. Reklamné agentúry najväčších inzerentov v oblasti financií v r. 1995 a 1996. Stavebné sporiteľne v Českej republike. Českomoravská stavební spořitelna a jej marketingová činnosť. Reklama Všeobecní stavební spořitelny Komerční banky. Bytové pôžičky a zmluva o sporení v bankových ústavoch. Celkové investície štátnych sporiteľní do nákupu inzercie v r. 1996. Marketing Českej pojišťovny. Reklama bánk. Image IPB, a.s. Praha.