Reklama a médiá - Babitzová, Eva
Z obsahu: Slovenský rozhlas uzavrel zmluvu o externej výrobe programu Rock FM. Výdavky na reklamu sú v januári tradične nižšie. Jediný Zlatý klinec za rok 1996 získal Wiktor/Leo Burnett. Markíza žaluje Šport Progress. FilmNet opúšťa pozície.