Tetra Pack vsadil na osobnost - Strnadová, I.
Výroba spotu pre spoločnosť Tetra Pack. Vývoj spoločnosti a jej produktového radu. Počet zamestnancov. Tetra Pack v Čechách a na Slovensku. Záujem spoločnosti o nové trhy. Výroba spotu na trvanlivé mlieko.