Zákon o reklame a hospodárska súťaž - Fekete, Imrich
Všeobecné požiadavky na reklamu vymedzené v zákone o reklame č.220/1996 Z.z. Šírenie reklamy. Združenie na ochranu etiky. Reklamné právo a hospodárska súťaž - vybrané ustanovenie z Obchodného zákonníku. Právne vzťahy pri výrobe reklamy.