Sponzoring - špecifický nástroj public relations - Lipianska, Júlia
Definovanie sponzoringu. Sponzoring a public relations. Plánovanie sponzorských činností. Ciele sponzorstva. Oblasti sponzorského pôsobenia - šport, kultúra, umenie, veda, vzdelávanie, zdravotníctvo, ekológia, charita, expedície ap.