Investície vo farmaceutickom priemysle - Kuča, Š.
Z obsahu: V slovensko-nemeckom farmaceutickom podniku Hoechst-Biotika sa vstup zahraničného partnera prejavil pozitívne. Biotika (Slovenská Ľupča) reaguje na pokles svetových cien diverzifikáciou výroby, ktorá si vyžaduje nové investície.