Slavomír Hatina: Slovnaft si cením ako moje tretie dieťa - Hatina, Slavomír
Rozhovor s generálnym riaditeľom Slovnaftu a predsedom predstavenstva Slovintegry, S. Hatinom. Slovintegra získala v privatizácii v r.1995 dve pätiny akcií Slovnaftu. Miesto Slovnaftu v slovenskej ekonomike. Hospodárske výsledky Slovnaftu v posledných rokoch. Európska banka pre obnovu a rozvoj (EBOR) ako významný akcionár Slovnaftu. Názor S. Hatinu na vstup Slovenska do EÚ.