Pozor na plesnivé kompóty Nekvalitné zaváraniny nepredávať! - Lacková, Alica
Vhodnosť ovocia a zeleniny na konzervovanie. Hodnotenie ôsmich rôznych kompótov od rôznych výrobcov v dvoch triedach kvality. Senzorické hodnotenie. Fyzikálno-chemické hodnotenie. Hodnotenie obalu. Celkové hodnotenie výsledkov testu - pomerne vyrovnaná kvalita sledovaných kompótov.